Kaikki tilojen kalusteet ja tarvikkeet samasta paikasta

Toimintamallimme mahdollistaa niin yksittäiskappaleiden kuin sarjatuotantona valmistettavien kalusteiden toimittamisen.

Oma tuotantolaitoksemme Äänekoskella on erikoistunut sarjatuotantona tehtävien kalusteiden valmistamiseen. Sisaryrityksemme kautta toimitamme tiloihinne myös tarvittavat uniikkikappaleet.

Voimme toimittaa tiloihin myös kaikki tarvittavat varustelut, irtokalusteet ja sisustustuotteet.

Voisikin sanoa, että tarjontamme monipuolisuus säästää asiakkailtamme vaivaa, aikaa ja kustannuksia.

pinta

Kiintokalusteet

Irtokalusteet

Tarvikkeet

Asiakastapaaminen

Kehitämme kalusteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Jos tila on käyttäjälleen epäergoniminen, hankala tai vaikkapa vaikea pitää puhtaana, se ei yksinkertaisesti toimi. Me haluamme tuoda osaamisemme kalusteiden suunnittelusta käyttäjienne ja suunnittelijoidenne avuksi ja ratkoa näitä haasteita yhdessä.

Osaamisemme yhdistämällä voimme rakentaa tiloja, jotka miellyttävät silmää, mutta ovat myös toiminnallisia. Ne parantavat työtehoa, ergonomiaa ja käytettävyyttä.

Yksilöllisiä ratkaisuja sarjoista yksittäis­kappaleisiin

Toimiva työympäristö muodostuu siitä, tiloihin suunnitellaan parhaalla tavalla käyttötarkoitukseensa soveltuvat toiminnallisuudet ja kalusteet. Tuomme osaamisemme avuksenne jo suunnittelun alkuvaiheessa. Näin toimimalla voidaan saavuttaa toimivammat tilat, kustannussäästöjä ja nopeampi tuotantoaikataulu.

Kun suunnitelmat ovat valmiit, toteutamme kalusteista tuotantokuvat ja valitsemme tarkoituksenmukaisimman tavan kalusteiden toteuttamiseen. Näin varmistamme, että ratkaisu vastaa parhaalla tavalla tarpeitanne.